torsdag, november 02, 2006

Overbelastning?

Samtidig med at webblogindehaveren (der beståe af én person så vidt vides) af Slagt En Hellig Ko er meget bekymret for de mange nye bloggere tilsynekomst, der efter hendes mening gør det svært, at finde alle de for hende relevante weblogs af kvalitet..hvad det så end måtte være.. på Blogbot, så stiller Rasmus det yderst relevante spørgsmål, hvordan damen får tid til andet end at blogge?

Når man kritiserer eller sætter spørgsmål vedr. kvaliteten og berettigelsen af andres skriftlige udgydelser, kan man så selv være bekendt at belaste oversigten Blogbot en halv snes gange dagligt?!

Eller for denne 'suveræne lady' er der måske helt andre regler...?

Men imponerende er det da, hvis damen har fuldtidsjob og plejekrævende børn/barn i familien, for mad på bordet og bare et min. af renlighed, kræves vel også?!

Der skal mange ressourcer til, så derfor er der ikke åbenbart heller den store rummelighed til at lade andre komme til fadet.:-)

5 kommentarer:

Klokken torsdag, november 02, 2006 12:12:00 PM , Anonymous Anonym sagde ...

Spørgsmål: hvorfor må du kritisere Liselottes blog på så hård vis, hvis hun ikke må udtrykke kritik af de blogs, hun finder uinteressante? Og hvor står det decideret, at Liselotte sabler nye blogs ned? Jeg har læst under det link, du havde i sidste indlæg, fordi jeg finder debatten interessant, men der giver samme Liselotte jo netop udtryk for, at hun ikke vil nævne, hvilke blogs der er berettigede og hvilke, der ikke er. Skriver hun ikke blot, at ikke alle interesserer hende? For det er vel en ærlig sag.

Med håbet om en konstruktiv debat, Line

 
Klokken torsdag, november 02, 2006 11:41:00 PM , Blogger Gittes mono- og dialoger sagde ...

Der er ikke noget unikt i at være blogger mere, det er åbenbart svært ar erkende for Liselotte, dertil er mængden af blogs FOR stor til LL's store ærgrelse.

Men måske hun burde forsøge sig med et flyvecertifikat, dem er der ikke SÅ mange af endnu, og så blev ønsket om at nærme sig jorden indimellem sikkert større.:-)

 
Klokken lørdag, november 04, 2006 7:56:00 AM , Anonymous Anonym sagde ...

En smule misundelse fordi din blog ikke bliver set så meget som Slagtenhelligko. De er sure de rønnebær.

 
Klokken lørdag, november 04, 2006 8:36:00 AM , Blogger Gittes mono- og dialoger sagde ...

@ anonymous

Ambitionerne går slet ikke i den retning, så jeg aner ikke, HVOR mange SEHK bliver 'set' af, og jeg ikke koblet på Chart.dk, så mon ikke det kan konstateres, at jeg er ligeglad i begge ender?:-)

 
Klokken onsdag, november 08, 2006 11:34:00 AM , Anonymous Anonym sagde ...

Drop nu den sang, Linda Jønsson

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start

blog stats