torsdag, marts 15, 2007

Overskudsmennesker..........

...eller bare smækfyldt med løgn og latin???

Stop det Overskud

Læs den rammende klumme af journalisten Frederik Roed i Nyhedsavisen.

Utroligt, hvad folk overkommer, især når de beretter om deres bedrifter på diverse blogge, selvom de konstant lider af forkølelser, influenza, panikangst, Podagra, forstoppelser, tømmermænd, allergi og gigt..you name it.

Nogle er endda så svagelige, at de kommer på rekreation på Montebello i Spanien o.lign. steder betalt af sygesikringen, men glemmer skam ikke at blogge dernede fra af den grund:-)

Men trods diverse dårligdomme, så overkommer de renovering af det lille hjem, fotomontager af interiøret, håndarbejde til hele omgangskredsen (fra cyberspace), bollebagning,udfoldelser, der er en køkkenchef på en restaurant med en Michelinstjerne, værdigt, forældremøder,hundeluftning, katte- og fugleaffodring, powershopping, besøg hos diverse læger og psykiatere og yderlige hobbies som f.eks. musik, bøger, TV-serier, slægtsforskning, rockkoncerter...og ikke mindst blogge detaljeret om det og huske at opdatere dagen lang.

Det kan gøre os andre dovendidrikker grønne af misundelse eller ihvertfald godt stakåndede bare ved tanken:-)

Kort sagt...en blogger er en lækkerbidsken for en hver arbejdsgiver, der står og mangler et sådant energibundt som arbejdskraft i hans virksomhed, nu hvor der er fuld beskæftigelse;-)

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Klokken torsdag, marts 15, 2007 8:57:00 AM , Blogger Kimpo sagde ...

Jeps, faktisk voldsomt imponerende. Selvfølgelig er de fleste tøsebloggere proppet med selvbedrag.

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start

blog stats