onsdag, januar 03, 2007

Så tabte den 'sofistikerede' dramaqueen også masken:-)

...hende med de 'fine' nuancerede og kontrollerede vendinger og tilhørende ordskvalder a la Karen Blixen, der appelerer til...efter hendes egen mening...den absolutte upper-class med det bekymringsfrie liv, som det leves på Strandvejen og omegn tilsat tilstrækkelig med GT (gin og tonic for de mere dødelige) lidt Sushi (uden Leo) og fedtet godt ind i Creme Brûlé eller bare Brylcreme.:-)

læs mere her

"Acq said...
(Argh, knyt din gamle tørre kusse fivetozero!!)((Sorry Susling, jeg kom herind for at give et svar, ikke for at hverken svine eller blive svinet til... stopper nu.))

jeg har mødt et par stykker fordi vi er faldet i snak via messenger og mails uden om selve bloggene, og efter noget tid kender man hinanden bedre, og når kan man lide det man 'ser', jamen så er det naturligt at ville mødes i virkeligheden også.

Det er vel egentlig bare en ny måde at møde folk på - vi hænger ikke ud til porcelænsmaling, hundetræning eller på den lokale bodega eller vaskeri, men møder derimod folk elektronisk. Naturligvis er det specielt at møde folk når man har læst med i noget ret personligt, men det viser sig jo altid at der er meget mere i folk end lige det der kommer ud på bloggene.

Jeg har selv mødt en lille håndfuld bloggere som allesammen har vist sig at være fantastiske mennesker, og det ville da være synd og skam at undgå at møde disse når nu man kan, ikke?

...og jeg må så lige sige at for mig er formålet med en blog ikke at møde mennesker, men det at det så er sket alligevel, tager jeg som en gave.

2/1/07 19:51"


Og man må da blankt indrømme, at Kimporatoren her har fundet sin overmand udi titulatur til de fikserede navlebloggere (som dog ikke omfatter 5-6, som ACQ her fejlagtigt skyder på), og har dermed slået ham med flere længder, selvom hun tidligere har udelukket ham pga. hans sprudlende og til tider yderst passende ordforråd til hykleriske madammer, der er gode til at forstille sig, selvom hun dog allernådigst for nyligt har betænkt ham med en nytårshilsen på hans blog.;-)

De fine fornemmelser kan ACQ fra nu af være så venlig at stikke skråt op, hvor solen aldrig skinner.

Maskespillet er slut. Ordvalget er en rendestenstøs værdigt.

Der skvattede 'damen' vist ned fra den piedestal, hun så heftigt har tilkæmpet sig med det yderste af neglene...efter egen mening,ihvertfald, mens hun forlængst er gennemskuet af alle dem med noget mellem ørerne, og nu må det været gået op for selv de tungeste, HVOR hun rent faktisk befinder sig.

Må undertegnede ha' fornøjelsen, at indstille ACQ til årets slamf**** 2006?!

Det må da være et sprog hun forstår, ikke?

1 kommentarer:

Klokken torsdag, januar 04, 2007 1:17:00 PM , Blogger Kimpo sagde ...

Haha, jamen du skal henvende dig på Hans Side med det forslag. Kan dog være jeg viderebringer det :-)

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start

blog stats