onsdag, december 06, 2006

Bella Notte i Bella Centret

Så er det time folkens med gang i de store og små julearrangementer, hvis I da ikke allerede ER startet.

Min frisør og hans stab havde i weekenden været til et af de helt store julefester i Bella Centret i Ørestaden, hvoraf salonen dog kun udgjorde en lille flok blandt alle de helt store firmaer.

For Bella Centret kan jo rumme en del.

Se bl.a de medvirkende her

Formedelst 1.300 kr. for topunderholdning i særklasse, mad og drikkevarer ad libitum hele aftenen, havde de moret sig gevaldigt, samtidigt med en fin service med buffeter anbragt i nærheden af bordene, så de ikke måtte stå i lange køer, som noget såndant gerne udarter sig til, og ligeledes ingen ventetid ved udskænkningen, så man var enige om, at gøre det om igen til næste år.

Julefrokoster i virksomhedderne finder jo sted i alle afskygninger, lige fra de små frokoststuer, der bliver omdannet til rammen omkring markeringen danskernes festligheder i julemåneden i forbindelse med deres arbejdspladser, og til diverse kantiner og lagerlokaler, sædvanligvis krydret med festlige indslag fra personalets side, hvor mange førhen har sneget en brandert hjem uden om politrazziaerne (hvilket ikke skal beundres), og enkelte først nåede hjem, lige før der skulle danses om træet juleaften.

Selv har jeg deltaget i alle former, men i de fleste år i 80erne, hvor der var 'fuld damp på kedlerne' i verdensfirmaet jeg dengang var ansat i, blev frokosterne afholdt på Langeliniepavillonen, hvor vi havde lejet hele herligheden.

Det startede først i december, hvor 2 af direktørerne gik i Metro og købte julegaver ind, og dernæst pakkede lageret alt i lige store kasser, og når vi pegede på en før afgang, anede vi rent faktisk ikke, om det var en grydeske, brugskunst et guldur eller en rejse.

Når man forlod bordet og kom tilbage med en fyldt tallerken, var der allerede lagt nyt bestik.

Og så måtte der ryges, hvilket der også var sørget for, så udover cognac til kaffen var der også cigaretter og cigarer.

Og ligeledes måtte alle vi kedelige, der enten var afhentet eller bare taget hjem i god tid, lægge øre til udskejelserne og skandalerne mandag morgen.

Som en af mine gode veninder, der var kommet godt op i 40erne, sagde:- Jeg kan altså ikke tage når sælgerne ta'r på de unge piger, for jeg ved sgu ikke rigtig, om jeg bli'r forarget eller misundelig.;-)

Nå, men festligt var det...og ER stadigvæk, den første er overstået, og der venter et par stykker mere.

God fornøjelse derude, pas på jer selv...huske penge, pas og præservativer, som en af mine gamle chefer altid sagde formanende før afgang;-)

Det var nu ikke nødvendigt.:-)

Beretninger om usædvanlige julefrokoster modtages gerne.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start

blog stats