fredag, januar 26, 2007

Hvor mange er der af den slags mænd?

For iflg. Nyhedsavisen og ægteskabsrådgiveren Finn Korsaa er en 'rigtig' mand, én der kan få en mor til at glemme sine børn?!

http://e-avis.avisen.dk/index.php?s=390&p=6295


Find dit mandepotentiale

Sådan finder manden ifølge Finn Korsaa sit potentiale i forhold til kvinden.

1. Du er kaptajn i familien og tager ansvaret på dig, også selvom du ikke lige var til stede på kommandobroen. For du deltager i familielivet.

Kommentar: Netop, du ta'r ansvar og blir' respekteret, fordi du er synlig, nærværende og aktivt lyttende og giver IKKE dine hobbies 1. prioritet, og hengiver dig ikke til TV-sporten og fiskestangen og samvær med gutterne på bodegaen, når du just har forladt jobbet. Og du deltager med at give dit bidrag i hjemmet, udover at vaske bilen, samtidigt med du drikker øl med naboen.

2. Du forveksler ikke din egen dårlige samvittighed med din kones krav.

Kommentar: For en 'sofarytter', vil det være et 'krav', at bære sin egen tallerken ud i opvaskeren eller på køkkenbordet eller smide sit eget tøj til vask.

3. Du forguder ikke din kone - du begærer hende.

Kommentar: Netop, der er gang i hormonerne og glød i blikket, så det slår gnister, og du forfører hende dagligt, den dejlige kælling... uden at anbringe hende på en piedestal, men køkkenbordet og knagerækken kan jo bruges i stedet.;-)

4. Du betoner dit tilhørsforhold til hende og dyrker nærheden. For du ved, at kærlighed ikke er en selvfølge.

Kommentar: Tillid er Alfa og Omega, det driver værket, og det hårdt arbejde at holde liv i et godt parforhold. Det er dig og hende...resten af familien og vennerne kommer i anden række, og du vil få så meget sex uden at skulle tigge om det, at du vil boble af energi, når du går på job næste dag.

Hvis du altså OVERHOVEDET kan stå på benene dagen efter, hun er bare DIN kvinde:-)

5. Du kan rumme din kones frustrationer og hjælpe hende til at forstå.

Kommentar: Jeps, ved din rolige optræden, får du hende hurtigt ned på jorden...(eller gulvtæppet), og får hende til at se tingene fra en anden vinkel over et godt glas rødvin eller en øl, og minimerer dermed et hvert optræk til misforståelser vedr. dig eller den øvrige famile... ikke at forglemme veninderne, og hun vil være superloyal overfor dig til evig tid og stå i køkkenet et par timer efter fyraften på jobbet for at fremstille Gule Ærter, medister og brunkål, og servicere dig på fornemste vis hver eneste dag.

6. Du lytter efter de følelser, din kone udtrykker, og hæfter dig mindre ved de ord, hun siger. Så kan han fortælle hende, hvad det handler om, og hun føler sig forstået.

Kommentar: Nærvær, nærvær og atter nærvær, ikke noget med at begrave hovedet i avisen eller TV, før I har klaret los problemos, selvom tonelejet er HØJT og skingert, og hun gentagne gange højt og gennemtrængende råber "dumme svin", så kan du altid snuppe en lur på sofaen bagefter, hvis du trænger.;-)

7. Husk drengen i dig selv, lad ham udfolde sig, men gør det under den voksne mands ansvar.

Kommentar: Drengerøve er pragtfulde, pattebørn er utålelige.

Hvor svært ka' det være...hvor faen blev han nu af???

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start

blog stats