onsdag, april 04, 2007

En flovmand til Suzanne.........

...nu hvor de 10 bedste klædte mænd og kvinder er kåret, for hvor finder vi Suzanne Bjerrehuus på listen???

link til B.T.

Men der finder vi til gengæld de 2 mænd, som hun har nære relationer til:-)

Ikke kun hendes utroligt lækre ægtemand, Asger Aamund, der altid er stilfuldt klædt på til lejligheden, hvadenten han optræder som den ulastelige forretningsmand iført diskrete habitter, eller man møder ham i Dyrehaven iført cowboybukser.

Meen minsandten, om ikke hendes egen nuttebasse af en søn med alle tatoveringerne og piercingerne, og totalt uden for pædagogisk rækkevidde, den kære Oliver, også er på listen (godt nok som nummer sjok), og garanteret ikke pga. af han er ejermand af en fin habit, men i de kredse hos de ganske unge forfløjne, 'kunstneriske' typer, der farer rundt på caféer og diskoter, er det garanteret helt i tråd med tidens trend, og sikkert ganske hot med en falmet undertrøje og ellers bare laser og pjalter, indkøbt for store summer i en eller anden mærkevareshop.

Her kan vi ihvertfald konstatere, at lige meget hvad Suzanne ellers blander sig i, så rådgiver hun sandsynligvis ikke sine mænd mht. tøj, for så var de næppe nået ind på top 10 listen, da hun selv i sine indiske gevandter, kæmpebælter og store støvler forsøger at ligne en blanding af en forvildet teenager og en luksushippie fra whiskybæltet.

Men det er jo svært aft finde stilen, hvis man ikke vil være sin alder bekendt, for det er jo næppe pengepungen, der afgør hendes fremtoning.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start

blog stats